M. +31(0)622 97 29 64
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alles bij elkaar krijgen en hierdoor uitblinken in proces denken. De meeste mensen met wie je werkt denken in een taak en kijken niet naar het geheel of het uiteindelijke resultaat, ik hou mijn focus op het eind resultaat en pas het proces zo aan dat het er ook komt. Hetgeen resulteert in op tijd, volgens specificatie en binnen budget opleveren van een project.

Mijn zakelijk hart ligt in het bouwmanagement en visualisatie van de bouwkundige objecten, waarbij oog is voor ontwerp en detail, terwijl in de uitvoeringsfase van de directievoering, de kwaliteit en beschikbaar budget scherp in het oog wordt gehouden. 

Het vooraf opgesteld werkschema is tevens onderdeel van de kwaliteitsborging. Bovendien behoort tevens tot de kwaliteitsbewaking, een wezenlijk onderdeel welke vaak wordt vergeten, de vijfde gevel, nl. de platte / hellende dakvlak(ken).

De werkzaamheden worden op een zeer praktische en pragmatische wijze tot een succesvol resultaat geleidt. Door de jaren heen, een ruime ervaring opgebouwd in ontwikkeling van bedrijfsmatig onroerend goed en kennis van de bouwwereld. Sta zeer dicht bij bouwend Nederland en 'spreek' natuurlijk ook de taal van bouwend Nederland. Vertrouwend op deze ervaring, in staat om gedegen opzetten te maken van exploitatie begrotingen welke in de latere fase gebruikt worden ter ondersteuning voor het vaststellen van de benodigde budgetten, aanbestedingen, uitbestedingen e.d. Ben professioneel, heb een goede smaak, en zeker proactief. Ik denk in oplossingen en denk outside in: Proberen vanuit de klant te denken en niet vanuit onze eigen organisatie.


Specialiteiten

  • Projectontwikkeling bedrijfsmatig onroerend goed
  • Bouwmanagement
  • Budgetbewaking
  • 3D visualisatie
  • Proces denken
  • Bouwkundig tekenwerk
  • Dakinspecties

Bedrijven

COO LDW Real-Estate B.V.
Juni 2014 – heden
Projectontwikkeling en Management

Founding partner SwaLu Vastgoed B.V.
Januari 2008 – juni 2014
Projectontwikkeling en Management

Eigenaar B2aM, Buro voor Bouwkundige Begeleiding Advies en Management
Januari 2007 – heden
Bouwkundige Begeleiding Advies en Management

Mede eigenaar Duke Town Investments B.V.
Januari 1994 – 2013
Projectontwikkeling en Management

Mede eigenaar AG Bouwadvies B.V.
Januari 1994 – 2010
Bouwkundig Advies en Uitvoering

Calculator / dakinspecteur Mastum Dakbedekkingen B.V.
Januari 1993 – 1994
Applicaties van alle soorten bitumineuze en kunststof dakbedekking systemen


Persoonlijk

Geboren op 22 april 1963 te Tilburg en woonachtig in Berkel Enschot. Getrouwd met Resie (24-10-1963) en in het rijke bezit van 2 dochters, Esmee Lauren en Lisa Elaine (27-10-1998). Diverse hobby's waaronder mountaine biking en alpine skiën. Vrijdag avond even gezellig een biertje drinken.